Sorry, your browser does not support JavaScript!

Falcon Quatro

De Falcon Quatro middel R7016/2004 2G bevat vier gescheiden afvalbakken en mogelijk een of twee inwerpopeningen. Het is mogelijk om verschillende designs toe te passen op de afvalbak, waardoor het snel duidelijk wordt waar welk afval in moet.

Gemakkelijk afval scheiden

De Falcon Quatro is uitermate geschikt voor het scheiden van afval. Dankzij de verschillende inwerpopeningen komt het afval in de gescheiden afvalbakken terecht. De bak kan worden voorzien van diverse RAL kleuren, zodat het voor de gebruiker herkenbaar is in welke fractie er iets moet worden weggegooid. Alle afvalbakken worden voorzien van een duurzame lak, waardoor de bakken lang mooi blijven. Strooizout en urine maken geen kans, dankzij de lak blijft de kleur en het materiaal goed. De afvalbakken kunnen worden voorzien van een asbak. 

Verschillende volumes en openingen

De afvalbakken kunnen een volume hebben van 75, 100 of 125 liter. Voor iedere situatie en toepassing heeft Snaas de juiste oplossing. Wij produceren de afvalbakken volledig naar uw wens en denken graag met u mee. Het is mogelijk om 1 of 2 openingen per afvalkbak in de Falcon Quatro te laten maken. Daarnast zijn de binnenbakken gemakkelijk toegankelijk en kunnen daardoor gemakkelijk en snel worden geleegd. 

Alle afvalbakken en containers worden geproduceerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm. Snaas denkt bij de productie van de producten aan het milieu en de wensen en eisen van onze klant. 

Bekijk ook onze andere Falcon afvalbakken