Sorry, your browser does not support JavaScript!

Metaalwaren

Met Snaas Metaalwaren kiest u voor kwaliteit. Wij zijn totaalleverancier van plaatbewerking, lasconstructies, stampwerk en profielwalsen. Van ontwerpfase tot afwerking, worden al uw concepten door onze gekwalificeerde vakmensen vervaardigd. Kortom: Snaas maakt het in metaal!

Snaas maakt het in metaal!

Bij alles wat wij doen en produceren, is duurzaamheid het uitgangspunt. Zo gaan wij zorgvuldig om met energie, zetten wij transport zo efficiënt mogelijk in en proberen wij afval en restmateriaal tot een minimum te beperken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Snaas Metaalwaren staat midden in de praktijk. Met een flinke dosis ervaring, kennis en expertise als resultaat. Adviseren is tevens onze kracht. Welke oplossingen sluiten het beste aan op uw wensen en specifieke eisen? Vanzelfsprekend zijn kwaliteit en duurzaamheid hierbij de basis.

Al 50 jaar een begrip

Metaal heeft binnen de industrie een prominente plek. Kwaliteit is hierbij doorslaggevend. U stelt daarom hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van metalen onderdelen. Al vijftig jaar is Snaas Metaalwaren een begrip in metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. In onze productieruimte van maar liefst 7000 m² bewerken wij plaat, buis, strip en band. Uiteenlopende materialen zoals staal, roestvast staal en aluminium, bewerken wij tot halffabricaat of eindproduct.

Bent u benieuwd wat Snaas Metaalwaren voor uw organisatie kan maken? Neem contact op via telefoonnummer: +31 (0)229 – 28 47 45 of info@snaas.nl.

Onze diensten

Snaas Metaalwaren biedt u integrale diensten op het gebied van metaalbewerking. Zowel de engineering, het poedercoaten als het monteren, voeren wij uit in eigen huis.

Onze gemiddelde milieubesparing per maand

0
Bomen
0
CO2 KG