Sorry, your browser does not support JavaScript!

Over Snaas

Het ervaren en goed opgeleide team van veertig medewerkers en de gestroomlijnde organisatie staan garant voor kwaliteits-producten. Continuïteit en integriteit vormen hierbij de belangrijkste kernwaarden. Gewoon prettig samenwerken met u als klant en doen wat we beloven. Dat is wat u van ons verwacht. Simpel.

Snaas Metaalwaren

Snaas Metaalwaren is al vijftig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijnstellingen. Binnen onze omvangrijke productieruimte van 7000 m2 bewerken we plaat, buis, strip en band in diverse materiaalsoorten als staal, roestvast staal en aluminium tot halffabrikaat of eindproduct. Inclusief poedercoating. Van project tot seriewerk. Met inzet van goed opgeleide vakmensen en een actueel machinepark.

Ponsnibbelen - Snaas Groep
Grootvakstellingen - Snaas Groep

Snaas Magazijninrichting

Efficiënt en functioneel gebruik maken van uw bedrijfsruimte? Bij Snaas Magazijninrichting draait alles om ruimte. Op zo min mogelijk vierkante meters zoveel mogelijk opslag creëren. Met magazijnstellingen of een entresolvloer van Snaas is dat mogelijk. Snaas geeft u de ruimte!

Snaas Afvalsystemen

Snaas Afvalsystemen ontwikkelt en produceert een divers assortiment, van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers. Wij zijn een volwaardig sparringpartner die (semi-)overheden ondersteunt en begeleidt bij het repareren, reinigen, verbeteren of op maat ontwikkelen van afvalsytemen. Wij streven altijd naar een duurzaam resultaat en uitstekende service.

Solo Buizerd afvalbak - Snaas Groep
Snaas Onderhoud - Snaas Groep

Snaas Onderhoud & Service

Snaas Onderhoud en Service is uw partner op het gebied van afvalinzamelingssystemen en het onderhoud daarvan. Van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers, wij kunnen elk systeem repareren, reinigen, verbeteren en op maat ontwikkelen.