Sorry, your browser does not support JavaScript!

Stellingen voor Groenhart

In de winkel van Groenhart worden gereedschappen, ijzerwaren en overige materialen die benodigd zijn in de bouw verkocht. Voor deze winkel heeft Snaas de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een mat zwarte kleur.

Gemeente Smallingerland

Snaas produceert Buizerd afvalbakken voor de gemeente Smallingerland. Daarbij leveren we ook de bijpassende beugels met betonvoeten en nieuwjaarsafsluitingen.

Gemeente Utrecht

In de gemeente Utrecht hebben wij semi-ondergrondse en ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Daarnaast hebben wij een aantal solo-buizerd afvalbakken mogen produceren en plaatsen in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.

Palletstelling voor De Oliehoorn

”In het oude pand hadden we ook al stellingen van Snaas Magazijninrichting en die bevielen prima. Voor het magazijn in het nieuwe pand hebben we dan ook meteen contact met hen opgenomen.”

Entresolvloer voor Chair Supply

Chair Supply heeft Snaas Magazijninrichting gevraagd om extra opslagruimte te creëren in het bestaande magazijn van circa 1.000 m2.

Magazijn voor de archiefopslag bij De Graaf Security B.V.

Alweer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Snaas tot op heden is uitgevoerd.

Gemeente Zandvoort

Archiefstellingen Scheuten Glas Hoorn

Voor het opslaan van het zeer uitgebreide archief heeft Scheuten Glas Hoorn een beroep gedaan op de producten van Snaas Magazijninrichting.

Legbordstellingen bij Kelcha Toys 4 Kids

Niet alleen Snaas is overtuigd van de kwaliteit van haar producten. Andere bedrijven bieden ook de stellingen van Snaas Magazijninrichting aan, MSO Products bijvoorbeeld. Speelgoedleverancier KelCha Toys 4 Kids kocht haar legbordstelling van Snaas via deze wederverkoper en is zeer tevreden.

Meierijstad

Voor de gemeente Meierijstad, voorheen gemeente Veghel, heeft Snaas Afvalsystemen verschillende ondergrondse containers mogen produceren.

Palletstelling bij Allshoes Benelux

In het nieuwe bedrijfspand in Alkmaar van Allshoes staat het magazijn vol met schoenen. Pallets vol met speciale hoogwaardige veiligheidsschoenen allemaal ondergebracht op de SLP-Palletstellingen van Snaas Magazijninrichting.

Gemeente Amsterdam

In 2015 heeft Snaas de aanbesteding van de gemeente Amsterdam gewonnen voor het verwijderen en aanbrengen ondergrondse afvalinzamelingsystemen.

Gemeente Apeldoorn

Eind 2017 heeft Snaas de raamovereenkomst gewonnen van de gemeente Apeldoorn. Dit betreft het leveren van afvalbakken voor een periode van 2 jaar.

Circulus Berkel

Eind 2015 heeft Snaas de raamovereenkomst gewonnen van Circulus-Berkel voor de looptijd van 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging van twee maal 12 maanden (in totaal 24 maanden). De opdracht betreft de levering van ondergrondse en bovengrondse verzamelcontainers, voornamelijk uitgevoerd met geïntegreerd IRDC-systeem, ten behoeve van uitbreiding en vervanging van het huidige containerpark.

Gemeente De Bilt

Snaas heeft de opdracht voor het leveren, het plaatsen en het beheren van ca. 200 ondergrondse containers ten behoeve van gemeente De Bilt eind 2017 gewonnen. De gemeente De Bilt gaat dit project de komende twee tot vier jaar laten uitvoeren.

Gemeente Heerhugowaard

Voor de gemeente Heerhugowaard produceert Snaas ondergrondse containers met een capaciteit van 5m3 en 7m3. Deze containers bevatten verschillende fracties: Rest, Glas, Papier, Textiel, Plastic.

Gemeente Enkhuizen

In de haven van de gemeente Enkhuizen staan enkele semi-ondergrondse containers die door Snaas zijn geproduceerd en geleverd.

Palletstellingen voor Vorselaars Vruchtensappen

Snaas Magazijninrichting heeft een palletstelling en palletdoorrolstellingen geleverd en geplaatst bij Vorselaars Vruchtensappen in Tilburg.

Archiefstellingen bij Proteios International BV

Bedrijven welke internationaal zakendoen hebben allemaal één ding gemeen: een groot archief. Proteios is een van de marktleiders op de mondiale markt als biochemisch bedrijf met een specialisatie in DNA-onderzoek op het gebied van de zaadteelt. Een goed archief is hierbij onontbeerlijk en daarom koos men voor een archief van Snaas Magazijninrichting.

GS-3 legbordstelling bij BO-MIJ in Hoorn

In het centrale magazijn van Bo-Mij op het bedrijventerrein Hoorn 80 realiseerde Snaas Magazijninrichting een twee verdiepingen hoge stelling met een plafondvloer, die berekend is op het gewicht van ruim 30.000 artikelen.

Legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V.

In maart 2015 kreeg Snaas Magazijninrichting B.V. de opdracht om het bestaande en nieuwe magazijn in te richten met legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V. in Hoorn.