Sorry, your browser does not support JavaScript!
In de gemeente Utrecht hebben wij semi-ondergrondse en ondergrondse afvalcontainers geplaatst. Daarnaast hebben wij een aantal solo-buizerd afvalbakken mogen produceren en plaatsen in het winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.

Semi-ondergrondse afvalcontainer

In de gemeente Utrecht hebben wij semi-ondergrondse afvalcontainers geplaatst. De containers zijn geschikt voor het inzamelen van alle soorten afvalfracties. Deze semi-ondergrondse afvalcontainers, voorzien van een RVS trommel, worden in de binnenstad van Utrecht toegepast. Wanneer er niet te diep mag worden gegraven of er is geen ruimte voor een grote betonpunt, wordt een semi-ondergrondse container toegepast. Zo ook in dit geval.

Semi-ondergrondse afvalcontainers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen. Lees hier meer over de semi-ondergrondse afvalcontainer.

Ondergrondse afvalcontainer

Naast de semi-ondergrondse afvalcontainer zijn er ook ondergrondse afvalcontainers van Snaas in de gemeente Utrecht toegepast. Het is dé manier om afval in te zamelen, zonder dat er afvalcontainers in de weg staan of afbreuk doen aan de uitstraling. Ondergrondse afvalcontainers zijn er in diverse soorten, met verschillende inhoud capaciteit en hijssystemen. Lees hier meer over de ondergrondse afvalcontainer.

Solo-Buizerd

Op verzoek van de gemeente Utrecht heeft Snaas Afvalsystemen de solo-buizerd geproduceerd voor het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Op de voor- en achterkant is de solo-buizerd voorzien van een logo. Achter het logo is een RVS-paneel gebracht, hierdoor komt het logo mooi tot zijn recht. Het frame van de solo-buizerd is doorgetrokken over de betonfundatie, waardoor de voet gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast zijn er asbakken geplaatst in de inwerpopening, om zo mensen te stimuleren minder peukenafval op de grond te gooien. Lees hier meer over de solo-buizerd.