Sorry, your browser does not support JavaScript!

Snaas Groep neemt W.T.L. Europe over

Snaas Groep is een gerenommeerd partner op het gebied van ondergrondse afvalsystemen, metaalbewerking en magazijninrichting. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Ter aanvulling en versterking van ons aanbod in ondergrondse afvalsystemen heeft Snaas Groep onlangs W.T.L. Europe overgenomen.

Maximaal profijt van mogelijkheden

W.T.L. Europe heeft jarenlange ervaring in het plaatsen, onderhouden, keuren en reinigen van ondergrondse- en bovengrondse containers en is een leidende speler in dit marktsegment. De onderneming heeft een eigen gespecialiseerde vloot van onderhouds- en reinigingsvoertuigen.

Snaas Afvalsystemen is een leverancier van onder- en bovengrondse afvalsystemen en werkt al jaren samen met W.T.L. Europe. “Deze overname is een logische volgende stap in onze samenwerking en zo kan er maximaal geprofiteerd worden van de mogelijkheden die Snaas Afvalsystemen als vooruitstrevend bedrijf biedt”, zegt Pieter van der Wulp, de oprichter van W.T.L. Europe.

Een eigen onderhouds- en servicetak

“Met een eigen onderhouds-en servicetak zijn wij in staat om onze partners in de afvalsystemen-markt nog beter van dienst te zijn. Snaas Afvalsystemen kan door deze overname de flexibiliteit bieden die gemeenten en andere partners graag van hun leveranciers zien en kan als groep voldoen aan de meest stringente kwaliteitseisen die in de markt gesteld worden”, aldus Jeroen Snaas, commercieel directeur van de Snaas Groep.

Snaas Onderhoud & Service

W.T.L. Europe zal verder gaan onder de naam Snaas Onderhoud & Service. Wim Hartog, algemeen directeur van de Snaas Groep, zal de leiding van Snaas Onderhoud & Service op zich nemen, waarbij de dagelijkse operatie gerund zal worden door Harry Akker. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit bericht
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email