Sorry, your browser does not support JavaScript!

Ervaren poedercoater gezocht!

Poedercoaten is een vak en wij zijn op zoek naar een vakman of vakvrouw! Ben jij die ervaren poedercoater en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Kan jij goed zelfstandig werken en ben jij nauwkeurig? Sta jij voor kwaliteit en neem jij graag een voortrekkersrol in een team. Zoek dan niet verder en solliciteer bij Snaas:

Dit ga je doen
Als poedercoater zorg jij ervoor dat het poedercoatproces op rolletjes loopt. Je weet als geen ander hoe de chemische voorbehandeling en het poedercoaten in zijn werk gaat: Hoe de producten op een juiste manier opgehangen, gepoedercoat en verpakt worden. Jouw ervaring en nauwkeurigheid doen jou uitblinken in het:

  • Instellen van de poedercoatlijn;
  • Bewaken van de procesparameters en eventueel bijsturen daarvan;
  • Voorbereiden van de poedercoatlijn, verzorgen van de planning en volgen van het poedercoatproces;
  • Uitvoeren van de visuele kwaliteitscontroles en het rapporteren van de afwijkingen;
  • (in de toekomst) aansturen van de collega’s van de poedercoatlijn.

Wie zijn wij?
De Snaas Groep staat voor kwaliteit en is dé specialist in toelevering van halffabricaten en productie van afvalsystemen. Als familiebedrijf hebben wij ruim 49 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking, magazijninrichting en afvalsystemen. Wij bewerken staal, roestvast staal en aluminium als geen ander tot halffabricaat of eindproduct. Onze 7.000 m2  productieruimte met een modern computergestuurd machinepark (met o.a. een lasersnijmachine, ponsnibbelmachines, kantbanken en lasrobots) is volop in bedrijf. Onze 50 goed opgeleide en gemotiveerde collega’s beheersen hierbij de bijbehorende technieken tot in de puntjes. Naast produceren verkopen wij magazijnstellingen, ontwikkelen en verkopen wij afvalsystemen en verzorgen wij service en onderhoud aan afvalsystemen

Wij zoeken voor onze veelzijdige en dynamische poedercoatafdeling een ervaren poedercoater met:

  • Relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 2 (poedercoaten, niveau 2)
  • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een zelfstandige en daadkrachtige persoonlijkheid;
  • Oog voor kwaliteit en leiderschapskwaliteiten.

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie. Een Westfriese no-nonsense mentaliteit waarbij je weet waar je aan toe bent.

Solliciteer direct voor

"Ervaren poedercoater"

Geïnteresseerd in deze vacature? Dan horen we graag van je. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens, cv en eventuele motivatie achterlaten. Voor vragen kun je contact opnemen via werkenbij@snaas.nl t.a.v. Tanja van der Hulst.