Sorry, your browser does not support JavaScript!

Leerling Monteur

(locatie Maarssen)

Leerling Monteur gezocht!

Ben je graag buiten, werk je graag met je handen en met techniek? Wil je leren hoe je storingen verhelpt, onderhoud pleegt en service verleent?  Is jouw droom om het C of CE-rijbewijs te halen en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Snaas.

Dit ga je doen
Je begint als bijrijder en zo leer je alles over de werkzaamheden die door ons bij de klanten uitgevoerd worden. Je leert op locatie storingen op te lossen, reparaties uit te voeren, onderhoud te plegen en hoe ondergrondse afvalcontainers gereinigd worden. Je werkt altijd samen met een collega met wie jij dagelijks op pad gaat. Dat jullie daarbij zorgen voor een veilige werkomgeving rondom de locatie hoeven we natuurlijk niet uit te leggen.

Welke ervaring ga jij op doen:

  • Zorgen dat de onderhoud- en/of reinigingswagen efficiënt is uitgerust met het juiste materieel en gereedschappen;
  • Op de juiste manier uitvoeren van de werkzaamheden bij een opdracht;
  • Opstellen van servicerapporten en correct administreren van de uitgevoerde werkzaamheden;
  • Leren om actie te ondernemen in geval van (milieu)incidenten.

Welkom bij de Snaas Groep!
Biedt service bij onze afdeling Onderhoud & Service! Wij zijn dé partner op het gebied van afvalinzamelingssystemen en het onderhoud daarvan. Van afvalbakken tot en met geavanceerde ondergrondse containers, wij kunnen elk systeem keuren, repareren, reinigen, verbeteren en op maat ontwikkelen. Daarnaast staan ook voor kwaliteit en zijn wij dé specialist in toelevering van halffabricaten binnen verschillende markten. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking, magazijninrichting en afvalsystemen. In onze productieruimte van maar liefst 7000 m2 bewerken wij als geen ander staal, roestvast staal en aluminium tot halffabricaat of eindproduct. Ons computergestuurd machinepark (met o.a. een lasersnijmachine, ponsnibbelmachines, kantbanken, lasrobots en poedercoatlijn) is volop in bedrijf. Onze 50 goed opgeleide en gemotiveerde collega’s beheersen hierbij de bijbehorende technieken tot in de puntjes. Naast het produceren en het verlenen van service, verkopen wij magazijnstellingen en ontwikkelen en verkopen wij afvalbakken. Al met al bieden wij een breed assortiment met voldoende uitdaging voor jou als Leerling Monteur.

Wij zoeken voor onze veelzijdige en dynamische service en onderhoudsafdeling in Maarssen een Leerling Monteur met:

  • Minimaal een afgeronde vmbo opleiding of een technische vooropleiding(bij voorkeur in de richting metaaltechniek);
  • Technisch inzicht;
  • VCA-basis certificaat of bereidheid om deze te behalen;
  • De motivatie om je voor jouw opleidingstraject aan ons te binden.

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dagdienst met een marktconform salaris. Een no-nonsense mentaliteit waarbij je weet waar je aan toe bent.

Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil jij onze nieuwe Leerling Monteur worden? Solliciteer dan makkelijk en snel via onderstaand formulier en wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.

 

Solliciteer direct voor

"Leerling Monteur"

Geïnteresseerd in deze vacature? Dan horen we graag van je. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens, cv en eventuele motivatie achterlaten. Voor vragen kun je contact opnemen via werkenbij@snaas.nl t.a.v. Tanja van der Hulst.